Pelaa Tuplapottia muistuttavaa hedelmäpeliä

Jackpot 6000 on netin hedelmäpeleistä yksi tyyliltään eniten Tuplapottia muistuttavista. Siinä keloille kieppuvat tutut hedelmäkuviot, joskin hieman eri otteella. Pelin keloilla on muun muassa pitkiä pötköjä samaa kuviota, jolloin koko näyttö voi pamahtaa täyteen samaa kuviota — se on tietysti loistava juttu, varsinkin jos kyseessä on päävoittokuvio. Tuplapotti tulee vahvimmin mieleen tietysti siitä, että tässäkin pelissä voitot voi tuplata, jos kantti vaan kestää.

Pelaa Jackpot 6000 -hedelmäpeliä CasinoEurossa
(Tai voit tietysti pelata jotain yli 30:stä muusta hedelmäpelistä…)

Kuten Tuplapotissa, Jackpotissa on mahdollista valita, montako linjaa haluaa pelata. Voittolinjojen määrää säädellään panos-napista. Kasvattamalla panosta voittolinjojen määräkin kasvaa. Linjat aktivoituvat aina numerojärjestyksessä eli kun pelaa alle viidellä linjalla, linjoja ei saa valita vapaasti. “Suurin panos”-napista saat kaikki linjat käyttöön.

Tämän Flash -Tuplapotin oikean alakulman kolikkovalikosta on mahdollista säätää pelin käyttämän kolikon kokoa. Leikkirahapelissä sillä ei ole juuri merkitystä, mutta oikealla rahalla pelattaessa kolikon koon säätäminen on näppärä tapa varmistaa, että fiksu täydellä panoksella pelaaminen onnistuu oman budjetin rajoissa. Pienimmällä 10 sentin kolikolla täyden panoksen kierros maksaa 1 euron, kalleimmillaan 10 euroa. Voitot maksetaan tietysti kolikoissa, eli pienellä kolikolla voitotkin ovat pienemmät.

Jos voitat, tarjolla on pari vaihtoehtoa. Voiton voi yrittää tuplata, kuten Tuplapotissa. Toisin kuin Tuplapotin tuplaus, tämä on rehti ja voiton mahdollisuus on tasan 50/50 niin kuin kuuluukin olla. Lisäksi voittoa saa tuplata niin monta kertaa kuin haluaa — tai kunnes epäonnistuu.

Jos on pelannut maksimipanoksella, voiton voi tuplaamisen sijasta siirtää Supermeter-peliin. Supermeterissä panos on 20 kolikkoa ja käytössä ovat kaikki viisi voittolinjaa. Tavallisten voittojen lisäksi Supermeterissä maksetaan jopa 6000 kolikon yllätysvoitto mistä tahansa kahdesta jokerista.

Comments on this entry are closed.